CONCERT DE VIOLÍ & PIANO - CICLE JOVES TALENTS XPS

CONCERT DE VIOLÍ & PIANO - CICLE JOVES TALENTS XPS

Ver entradas
CONCERT DE VIOLÍ & PIANO - CICLE JOVES TALENTS XPS

CONCERT DE VIOLÍ & PIANO - CICLE JOVES TALENTS XPS

El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

CONCERT DE VIOLÍ I PIANO-CICLE JOVES TALENTS XPS

BIEL RICART GÉLINAS & XAVIER PARDO

És un projecte de promoció de nous talents per a sortir de l’espai privat
 d’estudi i  experimentar l’experiència del concert en directe, amb la possibilitat de l’intercanvi de sensacions per part de l’intèrpret i el públic.

Largo de la Sonata nº3 de BACH
Concert per a violí nº4 de VIEUXTEMPS
Concert per a violí nº4 en Re Major de MOZART

Lloc:
El Forn de les Arts- Privé
C/ Sant Gil 4Bis
Entrada lliure amb aportació voluntària obligatòria per als artistes (Recomanació mínima: 10€)

ATENCIÓ! ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D'ENTRADIUM.
https://entradium.com/entradas/concert-piano
Preguem puntualitat. 10 minuts abans del concert quedaran alliberades les reserves de plaça per donar pas a les persones en espera, si l'aforament encara ho permet.

BIEL RICART GÉLINASComença a tocar el violí a l’edat de 4 anys. Actualment estudia a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell, on rep classes d’Heriberto Fonseca.  Ha fet master classes entre d’altres amb Nicolas Chumachenco, Vera Martínez, Anna Baget, Mariana Todorova, Corrado Bolsi, Sergio Castro, Eva Graubin, Kai Gleusteen, Helena Satué, Marianne Piketty Ju-Young Baek. Al 2017 rep un accèssit al Premi BBVA al talent individual a Vic, primer premi al XVI Concurs d’interpretació musical de Girona i segon premi del II Concurs de violí de Barcelona, Escola Sant Gregori. Al 2018 rep el segon premi del VIII concurs de cordes de Barcelona.  Actualment és membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya). 

XAVIER PARDO SABARTÉS, inicià els seus estudis musicals a l'Escolania de Montserrat, sota el mestratge del Pare Ireneu Segarra, cursant estudis de piano amb Vicenç Prunés, violí i orgue. Quan acabà, entrà a l'Escola de Música de Barcelona per treballar amb l’Albert Atenelle en l’especialitat de piano, violí amb en Gerard Claret i teòriques amb en Benet Casablancas. Més tard, inicà els estudis de clavicèmbal amb en Jordi Reguant, i simultàniament, de piano amb en Jordi Camell. Finalitzà els seus estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Miquel Farré, acabant amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes de Christopher Elton, Nina Svetlanova, Lluís Claret, Ellen Corven, Karl Engel, Francisco Poyato , Ma Jesús Crespo, Sebastian Risler, Geoffrey Lancaster, Nicolaus de Figuereido, Vladimir Sverdlov-Ashkenazy i Diana BakerMembre de Vindix, grup de piano a quatre mans, de Veuartrio i d'Atrium Camerata Barcelona, ha sigut pianista de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, i en aquests moments, és professor de piano i cambra a l'IEA Oriol Martorell de Barcelona, combinant la seva activitat pedagògica i concertística. Molts dels seus alumnes han estat premiats i becats en diversos actes. Ha participat en varies formacions de cambra, de veu i companyies de teatre, participant en festivals com el Grec de Barcelona, produccions del Messies de la fundació de La Caixa, col·laboracions amb la Orquestra Ciutat de Barcelona, el IV Festival de Música d'Almeria, etc. i especialment en cicles de concerts de cambra de l’Auditori de Barcelona. Ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu i l’Auditori de Barcelona i col·labora habitualment amb mestres de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 22/05/2019
Molt de talent
Gran petit concert. Excel.lents Biel Ricart al violi i Xavi Pardo al piano. Virtuosisme de nivell en un lical magnific.
Manel
23/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 22/05/2019
Un regalo
Fue un regalo escuchar Biel tocando el violin y Xavi con el piano, unos musicos de alto nivel. Y este joven Hombre que nos regala sus virtuosismos con el violin. Gracias
Mara Concas
23/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 1/02/2019
Excelente
Excelente
Anna Guinjoan
2/02/2019
Muchas gracias por vuestra asistencia
5 senses BCN
19/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 1/02/2019
Very nice!
Very nice experience and I really appreciated that you had Stanchinsky in the program, a great composer who is rarely performed. The only small thing I can say is that there shouldn't be a minimum req Leer más irement (10 euro) for donations, otherwise it's called a ticket, not a donation :) Also because it's advertised as a free concert, so one might not be prepared. It was well spent money though! Thanks and hope to come again next time I visit Barcelona!
Alessio
2/02/2019
Thank you for your assistance. I want to clarify that the concerts are NOT FREE, we ask for a voluntary contribution ... we only recommend that the minimum contribution be € 10 (it seems to us the minimum given the quality of the concerts and performers) and so we indicate in all advertising. Simply with this recommendation we want to avoid the picaresque of not leaving anything for the artists or leaving only a few cents as has happened to us on previous occasions, which seems an insult to the artists and the place.
5 senses BCN
19/05/2019

¡Compartir!

Organizado por

5 senses BCN

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información